ŞEHİRLER ARASI TRANSFER

 

ŞEHİRLER ARASI VIP TRANSFER

şoförlü araç kiralama şöförlü vito kiralama şehirler arası seyahat iller arası seyahat


"Gezi Transfer" Şoförlü Araç Kiralama Vip Transfer ve Şehirler Arası Transfer olarak profesyonel firmamız Lüks ve VIP araçlarla şehirler arası yolculuklarda da transfer hizmet vermektedir.

Neden Şehirler Arası Transfer?

Klasik bilinen paylaşımlı seyahat araçlarının hijyenik olmayan şartları ve ayrıca son günlerde salgın hastalıklardan korunmak isteyen insanların daha fazla kişisel güvenlik ve özel alanlarına hassasiyet göstermeleri dolayısıyla vip transfer araçları şehirler arası transfer için de tercih edilmeye başlamıştır.

Özel dizayn edilmiş modern lüks donanımlı vip araçlarla ihtiyaca göre genellikle 1-9 kişilik yolcu kapasitesiyle butik olarak hizmet veren, profesyonel eğitimli şoförlerle, hijyen kurallarına dikkat eden kişiye ve gruba özel transfer araçları şehirler arası yolculuklarda daha iyi deneyimler sağlamaktadır. Bizlerde Vip Transfer ile dilediğiniz adresten istediğiniz herhangi bir adrese şehirler arası seyahat hizmeti sunuyoruz. 

Şehirler Arası VIP Transfer Şoförlü Araç Kiralama

Şehirler arası transferlerde kaliteli hizmet konfor ve hijyen açısından vip araçlar son zamanlarda tercih edilmektedir. Şehirler arası transferlerde özel dizayn edilmiş vip araçlarla profesyonel bir hizmetle vip transferiniz hassas bir şekilde sağlanmaktadır. Türkiye’nin 81 iline ister bir kişi ister grupla ulaşım hizmeti sunulmaktadır. Şehirler arası transferlerinizde güven, rahatlık, hijyen hassasiyeti ile gitmek istediğiniz noktaya ulaşmak isterseniz, özel transfer deneyimini denemelisiniz.

Şehirler arası vip transferle yolculuk esnasında yolcunun rahatı güvenliği ve konforu en önemli unsurdur. Mesela yolculuğunuz sırasında dilediğiniz noktada mola verebilirsiniz, araçlar özel dizayn edilmiş olması nedeniyle araç televizyonu ve buzdolabı ve benzeri konforlara erişim sağlayabilirsiniz. Şoförün profesyonel araç kullanımı ile güvenli yapılan seyahatler yolcuların memnuniyetini arttırmakta, ayrıca  aldığı hizmete göre ekonomik ulaşım imkânı sunmaktadır.

Şehirler Arası Transferlerde hijyen ve konforun sağlanması dusturumüzdur. Öncelikle yolcularımızın güvenliğine, rahatça ulaşım sağlamasına, hijyen içinde seyahat etmesine ve seyahat esnasında tüm beklentilerin karşılanmasına önem vermekteyiz. 
şehirler arası araç kiralama  şehirler arası şöförlü araç kiralama fiyatları vip araç transfer

Şehirlerarası Vip Transfer Fiyatları

Şehirler arası transfer hizmeti sanılan aksine özellikle belirli müşteri profili için son derece ekonomiktir.
Şöyleki 4 kişilik bir aile uçakla İzmir'den İstanbul'a  gitmek istediği takdirde herşey dahil ortaya çıkan fiyat ve ailenin İzmir İstanbul Vip Transfer hizmeti aldığındaki fiyat karşılaştırıldığında daha ekonomik bir rakam ortaya çıkmaktadır.Vip transfer fiyatlarını diğer seyahat alternatifleri ile kıyaslarken bütün aktarma ulaşım masraflarını, bekleme sürelerini kapıdan-kapıya tüm süreci değerlendirmek gerekir. 
Çünkü vip transfer hizmeti kapıdan kapıya her şey dahil hizmet ve fiyat olarak sunulmaktadır.
Ülkemiz içinde herhangi bir noktadan diğer noktaya Şehirlerarası Vip transfer hizmeti birçok yönden daha da avantajlı hale geliyor. 

Hijyenik Vip Transfer Tercihi

Günümüzde salgın hastalıkları ile karşı karşıya kalan bizler için vip transferin belki de en önemli avantajı kişiye ve gruba özel yapısı ile bulaşıcı hastalık riskini azaltmasıdır. Şehirlerarası Vip Transfer hijyenik yolculuk arayanlar için en uygun seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Şehirlerarası Vip Transfer Hizmetinin avantajları

Personeller sürüş teknikleri ve hijyen kişisel izolasyon konularında tecrübeli ve eğitimlidir. Seyahatten önce size özel dezenfekte edilmiş vip transfer araçları ile yolculuk edersiniz. Yolculuk esnasında duraklama ve dinlenme noktaları ve süreleri sizin kontrolünüzdedir. Tamamen size tahsis edilmiş araçlarda size özel bir yolculuk deneyimi yaşarsınız. Transfer araçlarında üst düzey konfor donanımları bulunur.

vip araç kiralama şöförlü şehirlerarası şöförlü araç kiralama şöförlü vip minibüs kiralama fiyatları

Bizde

Gezi Transfer Şoförlü Araç Kiralama Vip Transfer olarak; 


Misafirlerimize sunduğumuz vip transfer fırsatları ile sehirlerarası transfer hizmetini en güzel haliyle sunarak seyahatlerinin güzel bir hatıra haline gelmesini sağlamak için çalışıyoruz.Şimdilik İzmir, Çeşme, Kuşadası ve çevresinden tüm Türkiye'ye ve diğer tüm bölgelerden İzmir, Çeşme, Kuşadası ve çevresine transfer hizmetleri vermekteyiz. Şehirler Arası Vip Transfer, Şöförlü Şehirler Arası Transfer Hizmeti arayışında iseniz sadece size özel veya ailenizle, kendi grubunuzla üst düzey hizmet ayrıcalığı ile seyahat edebilirsiniz.

Çok sık tercih edilen vip transfer hizmetlerimiz;


Şehirlerarası Şoförlü VIP Araç Kiralama Hizmetleri
İzmir - İstanbul Şehirler Arası Transfer
İzmir - Ankara Şehirler Arası Transfer
İzmir - Bodrum Şehirler Arası Transfer
Bodrum - İstanbul Şehirler Arası Transfer
İzmir - Marmaris Şehirler Arası Transfer
İzmir - Fethiye Şehirler Arası Transfer
İzmir - Kuşadası Şehirler Arası Transfer
Kuşadası - Ankara Şehirler Arası Transfer
Kuşadası - İstanbul Şehirler Arası Transfer
Kuşadası - Bursa Şehirler Arası Transfer
Kuşadası - İzmir Şehirler Arası Transfer
Çeşme - Ankara Şehirler Arası Transfer
Çeşme - Bodrum Şehirler Arası Transfer
Çeşme - İstanbul Şehirler Arası Transfer

Ayrıca, en sık tercih edilen diğer ulaşım ve yolculuk hizmetlerimizin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.;









Teklif almak için gezitransfer@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.
Teklif almak için +90 506 060 70 25 nolu whatsapp hattımızdan mesaj atabilirsiniz.

Hemen TIKLAYIN..
şoförlü araç kiralama vip transfer şehirler arası transfer vip minibüs kiralama
Aklınızda olan tüm sorulara, günün her anında, 7/24 cevap vermek için bekliyoruz.

izmir şehirler arası vip transfer fiyatları şehirler arası vip seyahat izmir vip transfer kuşadası şehirlerarası şoförlü araç kiralama