7/24 VİP TRANSFER

 7/24 Vip Transfer 

İzmir 7/24 vip transfer şöförlü araç kiralama

Firmamız İzmir bölgesinde 7/24 Vip transfer hizmeti sağlamaktadır. İzmir havalimanı transfer ve otel vito transfer hizmetleri için transfer firmamızla 7/24 iletişime geçebilirsiniz. 


Tecrübeli şoförlerimiz ve konforlu vito transfer araçlarımız ile İzmir vip transfer hizmetini tam müşteri memnuniyeti ile İzmir bölgesinde sağlamaktayız. Vip transfer araçlarımız düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Tam donanımlı ve hijyenik vip vito transfer araçlarımızla İzmir vip transfer hizmeti vermekteyiz. Vip transfer şoförlerimiz alanında tecrübeli ve eğitimli olmakla birlikte İngilizce konuşabilmektedir. 

Vip transfer hizmetini havaalanı ulaşımı, iş organizasyonu, düğün, tatil gibi birçok farklı amaçla talep edebilirsiniz. 


İzmir 7/24 vip transfer şöförlü araç kiralama

Neden Vip Taşımacılık?

Vip tansfer araçlarımız ile konfor düzeyinizi artırarak seyahat edebilir, hem zamandan tasarruf ederek hem de dinlenerek yolculuklarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Vip taşıma hizmeti otel transferi, havaalanı ulaşımı, turlar, iş gezleri gibi amaçlarla tercih edilebilir. İzmir havaalanı ulaşımı için taksiler yerine vito transfer araçlarını seçerek aynı fiyatlara lüks hizmet alabilirsiniz. Vip araçlarımızda bebek koltuğu, laptop gibi ihtiyaçlarınız yolculuk boyunca sağlanmaktadır. 


Vip Transfer Rezervasyon İçin;

WhatsApp için tıklayınız.

Telefonla aramak için tıklayınız. 

İletişim: +90 506 060 70 25